NNN på Arendalsuka
Hvordan kan vi bygge fremtidig konkurransekraft for norsk mat og drikke? NNN har sammen med NHO Mat og drikke og Matmerk arrangement på Arendalsuka.
Tryggest! Renest! Grønnest!
Hva ønsker og forventer forbrukerne, og hvordan skal norsk mat- og drikkenæring vinne kampen om ballets dronning:
den prisbevisste, idealistiske, forventningsfulle norske forbrukeren.
Og kan vi vinne den internasjonale forbrukeren i samme slengen?
Møt tre matpolitikere som vil styre hvordan morgendagens mat- og drikkenæring ser ut.
Hvordan skal vi bygge en konkurransedyktig norsk mat- og drikkenæring?
Debatt med: Landbruks- og matminister Jon Georg Dale (FrP), Geir Pollestad (Sp) og
Odd Omland (Ap)
Hva forventer fremtidens forbruker?
Ved Louise Byg Kongsholm, adm. dir. Pejgruppen
Den norske modellen med et godt organisert arbeidsliv er forutsetningen for velstand og vekst.
Ved Jan-Egil Pedersen, forbundsleder NNN
Trygg, ren og grønn – unike muligheter for norsk mat- og drikkenæring?
Ved Petter Haas Brubakk, adm. dir. NHO Mat og Drikke
Hvorfor skal vi velge norsk mat, og hva får du når du velger mat merket med
Nyt Norge?
Ved Nina Sundqvist, adm. dir. Matmerk
Hvordan innovasjon basert på norske fortrinn skaper konkurransekraft.
Ved bedriftene Geno, Nøgne Ø og Nortura
Tirsdag 15. august kl. 14:00 – 15:15
Sted: Clarion Hotel Tyhomen