12 bedrifter med i IA-Bransjeprogrammet for næringsmiddelindustrien

Det arbeides godt i IA-Bransjeprogrammet for næringsmiddelindustrien.

Hovedmålet for bransjeprogrammet er at bedriftene skal arbeide med målsettingen om å redusere sykefraværet og frafallet i næringsmiddelindustrien.

Bedriftene er nå i gang med å etablere bedriftsgruppe som består av ledelse, tillitsvalgte og/eller verneombud og andre aktuelle arbeidstakere og ledere. Denne gruppen skal arbeide videre med ett eller flere av følgende tiltak: Ergonomi/ensidig gjentagende arbeid, forebyggende HMS-arbeid, språk, kultur og holdninger og opplæring av mellomledere.

Samarbeider med AFI
Arbeidsgruppen vil samarbeide med AFI for å finne frem til tiltak under IA-Bransjeprogrammets målsetting som kan egne seg for deling til andre virksomheter eller bransjer i næringsmiddelindustrien. AFI skal i denne forbindelse delta i flere av bedriftenes arbeid med bransjeprogrammet.

For øvrig skal alle bedriftene være med i en spørreundersøkelse som STAMI gjennomfører og som omhandler kartlegging av arbeidsmiljøforhold i bransjen.

Disse bedriftene er med:
• Lerøy Norway Seafoods AS
• Insula As   Båtsfjord
• Cermaq Norway AS
• Ellingsen Seafood AS
• Kavli Q- meieriene, Jæren
• Synnøve Finden AS, Alvdal
• Nortura SA Tynset
• Nortura SA Steinkjer
• Fatland AS, Sandefjord
• Stange Kylling
• Norfersk AS
• Stabburet AS, Fredrikstad

Kontaktperson for bransjeprogrammet i NNN er Grete Troset Salberg:
Mobil: +47 90678463, E-post: grete.troset.salberg@nnn.no

Samling i februar – Samler seg mot sykefravær 

 

Publisert: 26. mai 2020|Kategori: Forsiden, Ukategorisert|

Del:

Kommende arrangementer: