Som følge av lederskiftet i forbundet 1. april, blir det noen endringer i bransjeansvar.

1. april tar Anne Berit Aker Hansen over som forbundsleder etter Jan-Egil Pedersen som går av med pensjon. Jarle Wilhelmsen og Bjørn Tore Kyllo rykker da opp til 1. og 2. nestleder.
Disse valgene ble gjort på landsmøtet i 2017

Endringer
Ann Elise Hildebrandt får i tillegg til Meieri og Melkebearbeidende også ansvar for Bryggeri- og mineralvann.

Stein Hagala får i tillegg til Vin- og brennevinsbransjen også ansvar for Kjøttindustrien og Egg- og fjærfekjøttindustrien.

Grete Troset Salberg får i tillegg til Mat- og drikkevareindustrien, Røra Fabrikker SAMFO, Margarinfabrikkene også ansvar for Idun fabrikker.

Ingunn Ekremsæter får i tillegg til Baker- og konditor (NHO), Baker- og konditor (SAMFO), Møller og fôr (NHO), Møller og fôr (Spekter) også ansvar for Sjokolade-, sukkervare- og snacks.

Ann Solveig Sørensen har som tidligere ansvar for fiskeindustrien.

Ansvaret som forbundsleder blir formelt overlevert på forbundsstyremøte torsdag 4. april.

Hvis spørsmål ta kontakt med forbundet på telefon 23 10 29 60, eller se kontaktliste på hjemmesiden.