Enighet om halvårlige møter. Grensehandelsalliansen møtte næringsministeren.


Mandag formiddag møtte Grensehandelsalliansen, som består av Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN), Handel og Kontor, NHO Service og Handel, NHO Mat og Drikke og Virke næringsminister Jan Christian Vestre.

Grensehandelsalliansen ønsker tiltak og virkemidler som kan bidra til redusert grensehandel og var spent på dagens møte.

Ikke utvalg
Vestre fortalte i dag at det ikke blir nedsatt et utvalg, men at regjeringen vil jobbe aktivt for å redusere grensehandelen. Regjeringen ønsker en tett dialog og vil ha oppfølging på saker som har behov for utredning og forslag til tiltak som kan settes i gang.

– Vi er selvfølgelig skuffet over at det ikke blir nedsatt et utvalg, men vi er glade for lovnad om jevnlige møter hvor vi kan utveksle synspunkter om hvilke tiltak som skal igangsettes, sier leder av NNN Anne Berit Aker Hansen.

Foto: Anne-Cecilie Kaltenborn (NHO Service og Handel), Bendik Solum Whist (Virke), Anne Berit Aker Hansen (NNN) Christopher Beckham (Handel og Kontor) og Petter Haas Brubakk (NHO Mat og Drikke) på høyre side av bordet. På andre siden næringsminister Jan Christian Vestre.

Publisert: 20. februar 2023|Kategori: Informasjon, Næringsliv|

Del:

Kommende arrangementer: