Felles uke for organisasjonsteamet i NNN

Denne uken har alle organisasjonsarbeiderne i NNN vært samlet til innsats i Oslo og Viken. I løpet av uka har teamet besøkt 22 bedrifter spedt over hele Oslo og Akershus..

I alt har 7 organisasjonsarbeidere vært på jobb fra morgen til kveld. Espen, Bente Marie og Madelen, som til daglig holder til i Oslo og Viken, hadde planlagt det hele, med tett program i fem dager.

– Gjennom uka har vi rekruttert godt med nye medlemmer til NNN, møtt mange av våre «gamle» medlemmer og tillitsvalgte, servert viktige budskap, grillpølser, skoleboller, kake, brus og kaffe til hundrevis av NNN-medlemmer og deres kollegaer. Alle nye medlemmer har fått en hyggelig velkomstgave. -Vi gleder oss til å se resultater av innsatsen i ukene framover , sier Espen Braathen.

– Vi har snakket med så mange både nye og eksisterende medlemmer forteller Bente Marie Kvam, som legger til at NNN virkelig har så mange herlige folk der ute.

Vigdis, Mette og Erik jobber vanligvis i andre områder av landet, men denne uka bød de på all sin erfaring og kompetanse for å hjelpe til med å nå ut til nye medlemmer, vise fram NNN og motivere våre flinke tillitsvalgte som holder til i området til avd. 7.

Erik Malmin Stangeland, Vigdis Vestvik og Mette Dale klare for en uke i Oslo og Viken.
Madelen Engstrøm Tujak forteller om alle fordeler NNN-medlemmer har på Joh. Johannson Kaffe – hvor vi fikk fire nye medlemmer.
Boller – eller skoleboller som det korrekt heter. Vi ønsker velkommen til nye og eksisterende medlemmer.
Her grilles det under tak, ingen skal bli våte, verken mat eller folk.
To nye medlemmer hos Joh. Johannson Kaffe.
Bente Marie med innmeldingsblanketter, gaver og tariffquiz.

 

– Vi kommer til å jobbe mer som dette i alle områdene hvor vi har organisasjonsarbeidere, sier Ragnhild Heggen, organisasjonsansvarlig i NNN. Vi får til så mye og når bredere ut når vi jobber sammen. Bærebjelken i dette arbeidet er jo hverdagene, med kontinuerlig og planmessig jobbing i de ulike områdene og avdelingene, men av og til er det viktig å dra på litt ekstra og virkelig få vist fram NNN ute på arbeidsplassene.

Organisasjonsarbeider i Midt-Norge
NNN har behov for flere organisasjonsarbeidere og har nå en annonse ute hvor det søkes etter organisasjonsarbeider i Midt-Norge.

– Fristen for å søke på disse stillingen har egentlig gått ut, men siden vi er midt i LO-kongressen, det er også pinse og nye forhandlinger i neste uke, utvides søknadsfristen med to uker, sier Ragnhild.

Les mer om stillingen her.

Foto: forside Erlend Angelo.
Foto fra stand: Vigdis Vestvik og Ragnhild Heggen

Publisert: 3. juni 2022|Kategori: Organisasjon|

Del:

Kommende arrangementer: