Nye forhandlingsdatoer for Margarin og Egg og Fjærfekjøttindustrien


På grunn av praktiske utfordringer ble det i dag i samråd med NHO Mat og drikke bessluttet nye forhandlingsdatoer for disse to bransjene.

Både Margarin og Egg og fjærfe  skulle ha startet sine forhandlinger 7. og 8. oktober.

Forhandlingsutvalg Margarin:
Ingunn Ekremsæter, bransjesekretær NNN Grete Troset Salberg, bransjeansvarlig og forhandlingsleder NNN, Hans Arne Halvorsen, Mills Fredrikstad og Trond Ryen Aspvik, Pals
Tom Olafsen, Mills Fredrikstad – var ikke tilstede da bildet ble tatt.

 

Forhandlingsutvalg Egg og Fjærfe:
Robert Rødsdalen, Nortura Elverum, Live Major, Nortura Hærland, Stein Hagala, forhandlingsleder, Jarle Wilhelmsen, Tove Berit Berg, Nortura Eggprodukter Revetal, Rita Risa Svihus, Den Stolte Hane Jæren AS avd Nærbø, Ståle Grande Nikolaisen, Ytterøykylling og Ann Elise Hildebrandt var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Egg og Fjærfe har forhandlinger 2. og 3. november, mens Margarin har forhandlinger 9. og 10. november.

For mer informasjon, ta kontakt med tariffansvarlig i NNN:
Jarle Wilhelmsen, Mobil: +47 91 68 22 91, E-post: jarle.wilhelmsen@nnn.no

 

 

Publisert: 7. oktober 2020|Kategori: Forsiden, Tariff 2020, Ukategorisert|

Del:

Kommende arrangementer: