Ikke alle er klar over det, men som lærling har du gratis medlemskap. Lærlingsmedlemskap gir deg alle rettigheter. Det betyr at du kan få hjelp og bistand av våre tillitsvalgte. Det gir deg ekstra sikkerhet under læretida.


Etablert i 1958

Harstadbotn Bakeri og Konditori er et håndverksbakeri i Harstad som leverer bakervarer av høy kvalitet. Bakeriet er en familiebedrift som ble etablert i 1958. I utsalget bugner disken av både fantastiske konditorvarer og påsmurte bagetter.

Forbundssekretær Ingunn Ekremsæter besøkte bakeriet i forrige uke.
– I strålende nordnorsk sommersol var det en glede å få besøke Harstadbotn Bakeri, og hilse på alle de flotte ansatte der, sier Ingunn som har ansvar for bake- og konditorbransjen i NNN.

– Her er de flinke til å ta inn lærlinger, og de prøver å bytte mellom baker- og konditorlærlinger. Her er det et godt arbeidsmiljø, og et godt samarbeid mellom ledelse og ansatte, forteller Ingunn.

Svennebrev
Denne gangen er det Ida Birgitte Høye som går i lære for å ende opp med svennebrev i bakerfaget. Faglig leder er Arne Raymond Kristensen. Det er første gang Arne er faglig leder for en lærling, og han kjenner på et stort ansvar for at dette skal gå veien for Ida.

– Lærlingen er både flink og lærevillig, men må finne sine egne måter å jobbe på, sier den fornøyde «læremesteren».

Ida ble selvfølgelig medlem hos NNN når Ingunn besøkte bakeriet i forrige uke – velkommen som medlem til Ida!

Bilde fra Harstadbotn Bakeri og Konditori: Lærling Ida Birgitte Høye og faglig leder Arne Raymond Kristensen