I forbindelse med situasjonen rundt korona-viruset og permitteringer dukker det opp mange spørsmål fra våre medlemmer om kontingent og medlemskapet.

Kontingent:
Hvis du blir permittert fra egen bedrift vil du ikke lengre trekke kontingent over lønn etter at arbeidsgivers periode med lønnsplikt er over.
Du vil i stedet motta en giro fra NNN på kr. 150,- pr. måned. Dette går til å dekke kostnadene med å opprettholde de kollektive forsikringene som inngår i medlemskapet i NNN, inkludert LOFavør advokatforsikring.

Det er i denne forbindelse viktig at vi har registrert riktige opplysninger på deg, deriblant din adresse. Gå inn på nnn.no velg «Min side» og sjekk registrerte opplysninger.

For deg som i dag jobber i en bedrift uten tariffavtale og betaler kontingent direkte inn til NNN, send mail til kassa@nnn.no eller ring 23 10 29 60 og varsle oss om at du har blitt permittert.
Du vil da motta samme giro på kr. 150,- pr. måned til å dekke de kollektive forsikringene.

Øvrige forsikringer og bank:
Forsikringer som i dag betales direkte av medlemmet fortsettes som før.
Dette kan være NNN Uføreforsikring eller andre forsikringer man har kjøpt som en del av LO Favør-fordelene (bil, hus, reise etc.). Ta kontakt med din lokale Sparebank 1 hvis du har spørsmål angående dine forsikringer.

Er du kunde i Sparebank 1 og har behov for å diskutere endret økonomisk situasjon på grunn av permitteringer, ta kontakt med din lokale Sparebank 1.

LO-medlem og bekymret som følge av koronakrisen?

Økonomiske bekymringer?

Les mer om de oppdaterte permitteringsreglene her.

Dette må tillitsvalgte passe på når bedriften permitterer

Til lærlinger, praksiskandidater og lærebedrifter

For andre spørsmål:
Har du andre spørsmål i forbindelse med korona-situasjonen og permitteringer, ta kontakt med din tillitsvalgt eller din forbundssekretær.
Kontaktinfo til forbundssekretærer her.

Foto: Colourbox