NNN søker kontorsekretær til hovedkontoret i Oslo sentrum

Vi søker en utadvendt, strukturert og serviceinnstilt kontorsekretær som vil få det viktige ansvaret for resepsjon og sentralbord, samt for utsendelser av brev og pakker til medlemmer og klubber.

Øvrige arbeidsoppgaver vil være:
– Håndtere all inn- og utgående post
– Registrere brev og henvendelser i saks- og arkivsystemet (B360)
– Bestille rekvisita, brosjyrer mm.
– Bestille fly, hotell osv. for tillitsvalgte og kolleger
– Bistå i å arrangere konferanser, seminar og kurs med bestillinger o.l.
– Ansvar for orden i fellesarealer og arkivrom.

I tillegg kommer diverse forefallende oppgaver for de tillitsvalgte.

Vår nye medarbeider bør ha minimum 3-årig videregående skole, gjerne handel og kontor. Noe høyere utdanning vil være en fordel. Du må være dyktig i alle Microsoft-programmene og ha kjennskap til spørreundersøkelsesverktøyet «SurveyXact» (eventuelt ha evne til å tilegne deg dette raskt). Som person må du være ryddig, strukturert og systematisk, og ha et imøtekommende vesen med stor grad av serviceinnstilling. Kjennskap til fagbevegelsen er naturlig nok et stort pluss.

Vi kan tilby en variert, og til tider hektisk, arbeidshverdag i et hyggelig arbeidsmiljø med ca. 20 kolleger i trivelige og nyoppussede lokaler ved Youngstorget i Oslo sentrum. Du får lønn i henhold til tariffavtale og gode pensjons- og forsikringsordninger i forbundets kollektive ordninger.

For eventuelle spørsmål, kontakt vår samarbeidspartner «Compass Human Resources» ved Anne Marit Nærby på 924 49 114. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 22. mai her: «Søk her».

Om NNN
Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) organiserer blant annet produksjons-, vedlikeholds- og transportansatte i mat- og drikkevareindustrien, som er landets nest største industrisektor. NNN har i dag nærmere 30.000 medlemmer, og forbundets viktigste oppgave er å oppnå gode lønns- og arbeidsvilkår for våre medlemmer. NNN har et utstrakt samarbeid med forskjellige organisasjoner og miljøer for å ivareta våre medlemmers interesser. Gjennom tilslutningen til LO står NNN sammen med 930.000 fagorganiserte.