LO-leder og NNN-leder sammen på besøk hos mat- og drikkevareprodusenter


Tirsdag besøkte LO-leder Peggy Hessen Følsvik og NNN-leder Anne Berit Aker Hansen produksjonsbedrifter i både Drammen og Fredrikstad.

Bryggeri
Første besøk var hos Aass Bryggerier som ligger ved Drammenselven.
Det aller første ølet ble tappet på Aass Bryggeri i 1834 og bryggeriet har gått videre fra generasjon til generasjon i Aass familien i over 150 år.
Vi fikk historien om bryggeriet av daglig leder Christian Aass, om driften og om utfordringer knyttet til økte kostnader, spesielt på strøm.
På møtet hos Aass møtte vi også tillitsvalgte Per Brenna som har vært i bedriften i 43 år.
Vi fikk smake årets julebrus. Her er tillitsvalgt Per Brenna med LO-leder Peggy Hessen Følsvik


Stabburet Råbekken

Etter at vi hadde besøkt Aass Bryggerier tok vi turen til Fredrikstad til Stabburet Råbekken.


Her fikk vi en flott tur rundt på anlegget, hvor vi blant annet fikk se råvareavdelingen, deretter frossenvare og produksjon av Naturli’-burger.


På hermetikklinjen fikk vi se produksjon av Picnic-skinke og hermetikkpakkeriet.

På begge fabrikker var det gode diskusjoner rundt rammebetingelsene for norsk matindustri.
På dette bildet finner vi Trond Larsen-Aanerud, direktør myndighetskontakt og næringspolitikk og fabrikksjef Lars Erik Myhre i tillegg våre ledere i LO og NNN.

Takk for at LO og NNN fikk komme på besøk midt i julestria.

Publisert: 14. desember 2022|Kategori: Informasjon|

Del:

Kommende arrangementer: