Nå kan dere melde inn kandidater til Matbransjens Kompetansepris 2016. Prisen deles ut  til en verdig kandidat på årets kompetansekonferanse den 17. november.

 

 

NHO Mat og Drikke, Sjømat Norge og NNN arrangerer kompetansekonferanse den 17. november i Næringslivets Hus. Tillitsvalgte som kommer med på årets NNNs temakonferanse får også med seg denne konferansen. Du kan lese mer om konferansen her.

På denne konferansen deles det ut en pris, Matbransjens Kompetansepris.  Prisen deles ut til en virksomhet eller person som har utmerket seg på en positiv måte i sitt kompetansearbeid og/eller jobbet positivt med rekruttering til aktuelle fag og yrker i mat- og sjømatindustrien. I år vil vurderingskriteriene særlig være rettet mot følgende områder:

  • Utvikling av medarbeidernes kompetanse
  • Medvirkning og involvering både fra ledelse og tillitsvalgte i kompetansearbeidet
  • Rekrutteringsaktiviteter og samarbeid mellom skole og bedrift
  • Inntak av lærlinger siste året

Fjorårets vinner var Bakehuset AS. I juryens begrunnelse kom det fram at vinnerens arbeide med å heve de ufaglærtes kompetanse og gi dem mulighet til å ta fagbrev, var en viktig grunn til å tildele Bakehuset AS prisen.

For å søke eller foreslå kandidater til årets pris, fyller man ut det elektroniske søknadskjemaet som finnes nedenfor. Fristen for å søke er 21. oktober.

Søknadsskjema for Matbransjens Kompetansepris 2016

 

For spørsmål om konferansen eller kompetanseprisen, ta kontakt med merete.helland@nnn.no, tlf: 958 38 519

 

 

 

 

[/fusion_text]