Matindustriens frontfag startet sine forhandlinger i dag
Tirsdag 26. april overleverer Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) sine felles krav til NHO mat og drikke. Samme dag starter Bryggeri og mineralvannfabrikker sine forhandlingene og blir første bransje ut for matindustrien.
Bryggeriforhandlingene ledes av bransjeansvarlig Ann Elise Hildebrandt og tariffansvarlig Jarle Wilhelmsen.
Forhandlingsutvalgets medlemmer:
Roar Ellingvåg, Ringnes, Jan Vidar Hansen, Coca Cola, Erik Torkelsen, Ringnes, Per Brenna, Aas Bryggeri og Rebecha Sommerseth, Macks.
Etter Bryggeri og mineralvann følger matvareindustriens bransjer på rekke og rad:
Overenskomst | Dato start | Dato slutt |
Bryggeri, mineralvann | 26. april | 27. april |
Kjøttindustrien | 3. mai | 4. mai |
Fiskeindustrien | 4. mai | 5. mai |
Meieriindustrien | 11. mai | 12. mai |
Baker og Konditor | 18. mai | 19. mai |
Margarinfabrikkene | 18. mai | 19. mai |
Idun Fabrikker | 18. mai | 19. mai |
Mat- og Drikkevareindustrien | 23. mai | 24. mai |
Møller og Fôr | 23. mai | 24. mai |
Melkebearbeidende Industri | 23. mai | 24. mai |
Egg- og fjærfekjøttindustri | 15. juni | 16. juni |
Sjokolade og snacks | 15. juni | 16. juni |
Vin- og brennevinsbransjen | 20. juni | 21. juni |
NNN og Virke Mat og drikkevareindustrien | 20. juni | 21. juni |
NNN og Virke Baker og Konditorfagene | 22. juni | 23. juni |
Har du spørsmål knyttet til tariffoppgjøret ta kontakt med tariffansvarlig Jarle Wilhelmsen:
Tlf.: +47 916 82 291 E-post: jarle.wilhelmsen@nnn.no