Matindustriens frontfag startet sine forhandlinger i dag

Tirsdag 26. april overleverer Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) sine felles krav til NHO mat og drikke. Samme dag starter Bryggeri og mineralvannfabrikker sine forhandlingene og blir første bransje ut for matindustrien.

Bryggeriforhandlingene ledes av bransjeansvarlig Ann Elise Hildebrandt og tariffansvarlig Jarle Wilhelmsen.

Forhandlingsutvalgets medlemmer:
Roar Ellingvåg, Ringnes, Jan Vidar Hansen, Coca Cola, Erik Torkelsen, Ringnes, Per Brenna, Aas Bryggeri og Rebecha Sommerseth, Macks.

Etter Bryggeri og mineralvann følger matvareindustriens bransjer på rekke og rad:

Overenskomst Dato start Dato slutt
Bryggeri, mineralvann 26. april 27. april
Kjøttindustrien   3. mai   4. mai
Fiskeindustrien  4. mai  5. mai
Meieriindustrien 11. mai 12. mai
Baker og Konditor 18. mai 19. mai
Margarinfabrikkene 18. mai 19. mai
Idun Fabrikker 18. mai 19. mai
Mat- og Drikkevareindustrien 23. mai 24. mai
Møller og Fôr 23. mai 24. mai
Melkebearbeidende Industri 23. mai 24. mai
Egg- og fjærfekjøttindustri 15. juni 16. juni
Sjokolade og snacks 15. juni 16. juni
Vin- og brennevinsbransjen 20. juni 21. juni
NNN og Virke Mat og drikkevareindustrien 20. juni 21. juni
NNN og Virke Baker og Konditorfagene 22. juni 23. juni

 

Har du spørsmål knyttet til tariffoppgjøret ta kontakt med tariffansvarlig Jarle Wilhelmsen:
Tlf.: +47 916 82 291 E-post: jarle.wilhelmsen@nnn.no

 

 

 

Publisert: 26. april 2022|Kategori: Tariff, Tariffoppgjøret 2022|

Del:

Kommende arrangementer: