155Årets ungdomskonferanse måtte i helgen velge ny leder og nye medlemmer til det sentrale ungdomsutvalget (DSU) i NNN.

 I helgen var 40 ungdommer samlet på Sørmarka til årets ungdomskonferanse i NNN. Det var knyttet stor spenning til årets valg fordi det var flere medlemmer i DSU som hadde passert 30 år og som derfor måtte tre ut av utvalget pga. alder. En av de som nå er for «gamle» er Stine Ohrvik, hun har vært leder for DSU de siste 2 årene. Stine oppsummerer sin tid i DSU som veldig lærerikt,

Tone Bjørnestøl

Tone Bjørnestøl

spennende, gøy og fartsfylt.

-Det har vært en glede å jobbe med DSU og med forbundet. Jeg har fått møte så mange fantastiske tillitsvalgte og medlemmer i bedrifter rundt om i landet, sier Stine. NNN er et forbund som møter utfordringer hver dag og jeg har vært heldig som har fått være med på et lag som står på for medlemmenes interesse og rettigheter. Ikke minst har det vært en glede å få representere NNN Ungdom i LO`s sentrale ungdomsutvalg. Tusen takk for meg så langt og lykke til videre til alle nye medlemmer i DSU, avslutter Stine.

Til å lede utvalget de neste 2 årene ble Tone Bjørnestøl valgt. Tone jobber til daglig ved Tine Meierier i Kristiansand og kom inn i utvalget etter ungdomskonferansen i fjor.

– Jeg gleder meg til spennende oppgaver og utfordringer i NNNs ungdomsarbeid, sier Tone. Jeg skal gjøre det jeg kan for å opprettholde og videreføre den tilliten og iveren DSU har satt. Stine og utvalget har lagt ett knallbra grunnlag for NNN ungdom og det er vår jobb å bygge videre på dette, forteller hun videre. Vår viktigste oppgave er å få i gang og følge opp flere lokale ungdomsutvalg, avslutter Tone.

Det sentrale ungdomsutvalget består nå av:

 Leder:  Tone Bjørnestøl   Vest-Agder 
 Nestleder:  Anders Sandvoll  Troms
 Sekretær: Ingvild Bortheim Rogaland
 Medlem: Pål F. Haugaard Sør-Trøndelag
 Medlem: Beathe Sognnes Hordaland
 Medlem: Pål Tangen Rogaland
 Medlem: Per Erik Eriksson Oslo/Akershus
 Medlem: Bjarne Lagesen Nord-Trøndelag
 Varamedlem: Masja Krogh Finnmark
Varamedlem: Hilde Sisilie Bekken Sør-Trøndelag
Varamedlem: Kenneth Fagerås Troms

 

Det sentrale ungdomsutvalget

Det sentrale ungdomsutvalget