Forbundsstyret består av 11 medlemmer og har rundt ti møter i året.
Forbundsstyret skal lede forbundets virksomhet i samsvar med vedtektene, landsmøtets og landsstyrets vedtak, samt tilsetter funksjonærer og fastsette lønns- og arbeidsvilkår for disse.
Forbundsstyrets medlemmer:
1. Jan-Egil Pedersen, leder
2. Anne Berit Aker Hansen, 1. nestleder
3. Jarle Wilhelmsen, 2. nestleder
4. Grete Troset Salberg, forbundssekretær
5. Erik Hagen, Oslo/vin og brennevin
6. Knut Roar Berg, Østfold/baker
7. Line Haugland, Hordaland/meieri
8. Ken Ove Sletthaug, Rogaland/kjøtt
9. Jostein Aukland, Oslo og Akershus/bryggeri
10. Trygve Isaksen, Troms/fisk
11. Tove Berit Berg, Vestfold/egg og fjørfe
Fast møtende vararepresentant:
Tor Arne Johansen Oslo/meieri
Ansattes representant:
Unni Garcia
For de fastlønnede medlemmene fungerer de øvrige sekretærene som varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.
For de sju styremedlemmene fra avdelingene er de ordinære landsstyrerepresentantene varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.