Vi søker prosjektleder til Matindustrien 4.0
Sjømat Norge, NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund søker prosjektleder.
Sjømat Norge, NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund er arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner som organiserer arbeidstakerne og bedriftene i blå og grønn sektor. Til sammen er vi Norges største landbaserte industri, med over 50 000 ansatte. I tillegg er vi en høyteknologisk industri i vekst, og ledende på flere teknologiområder. Fra 01.01.2019 setter vi i gang et toårig teknologi- og kompetanseprosjekt for å bidra til mat- og drikkeindustriens konkurransekraft.
Vi søker derfor etter: Prosjektleder til Matindustrien 4.0
(2 års engasjement)
• har du prosjektledererfaring?
• kjenner du til arbeidslivets parter og samspillet i arbeidslivet?
• har du erfaring med prosesser og verktøy for kompetanseutvikling?
• har du digital kompetanse og interesse for teknologi?
Din hovedoppgave vil være å lede et nytt, målrettet prosjekt for kompetanseutvikling og bransjesamarbeid, tuftet på godt partssamarbeid og nye teknologiske løsninger i den blå og grønne matindustrien.
I tillegg ønsker vi du også har:
• evne til å jobbe selvstendig og ta initiativ
• evne til å jobbe systematisk og ryddig
• evne til å samle, motivere og inspirere
• kjennskap til mat- og drikkevareproduksjon
Som prosjektleder har du et samlet ansvar for å følge opp prosjektets sentrale mål i samarbeid med bedriftene, og bidra til at disse lykkes i sine målsettinger. Du må ha prosjektlederkompetanse – utdanning og/eller erfaring – og du må kunne dokumentere gode resultater fra tidligere prosjektarbeid. Du bør ha erfaring fra å lede større prosjekter med en sammensatt eierstruktur og god kjennskap til prosjektstyrings- og webpubliseringsverktøy.
Matindustrien 4.0 har som mål å gjøre bedriftene innen matindustrien bedre til å ta i bruk digitalisering og automatisering.
Gjennom prosjektet tilbyr vi gode muligheter til faglig utvikling og verdifull erfaring. Arbeidsgiveransvaret er lagt til NHO Mat og Drikke med kontorplassering i et godt faglig miljø i Næringslivets Hus på Majorstuen, Oslo.
Kjenner du noen som er gode kandidater til å lede prosjektet? Eller er du interessert selv?
SØK HER
Søknadsfrist: 17. august 2018.
Ønsker du informasjon rundt stillingen er du velkommen til å kontakte:
Nestleder Anne Berit Aker Hansen, NNN, tlf.: 920 35 332
Direktør Terje Sletnes, NHO Mat og Drikke, tlf.: 977 58 468