På landsstyremøtet i juni 2019 ble det vedtatt at NNN skulle styrke organisasjonsavdelingen og det skulle ansettes organisasjonsarbeidere rundt om i landet.

Ragnhild Heggen ble først ansatt som organisasjonsansvarlig, hun startet 15. januar i år.
Ragnhild har hatt hovedansvaret i rekrutteringsprosessen av organisasjonsarbeidere sammen med
2. nestleder Bjørn Tore Kyllo, og nå kan vi presentere våre tre nye medarbeidere som starter
1. september.

Sommerintervju
De ansatte er Bente Marie Kvam og Espen Degvold Braathen for Oslo Viken, og Erik Malmin Stangeland for Rogaland. Vi gleder oss til september og disse starter opp.

Vi har spurt alle tre de samme spørsmålene, her kan du lese hva de tre svarte.

1. Hvis du får beskrive deg selv med 5 ord: hvem er du?
2. Hvorfor søkte du på jobben som organisasjonsmedarbeider i NNN?
3. Hva gleder du deg mest til i den nye jobben?
4. Hva er ditt beste NNN-minne?
5. Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?
6. Hva spiser og drikker du helst om sommeren?
7. Har du en god oppskrift eller idé til sommermat du kan dele med oss?

Erik Malmin Stangeland, Rogaland

1. Fem ord er mye, men kanskje: Engasjert, utadvendt, målrettet, inkluderende og imøtekommende

2. Jeg vil si at jeg søkte på jobben ettersom jeg i løpet av mine år som tillitsvalgt i NNN har hatt mange forskjellige verv og utfordringer jeg synes har vært engasjerende. Det har gjort at min interesse og forståelse av jobben som gjøres fagbevegelsen er uerstattelig. I 2018 var jeg så heldig å være ha et liknende verv i avdeling 18 som gjorde at jeg virkelig fikk kjenne at en slik jobb kunne være for meg.

3. Jeg gleder meg nok mest til å komme rundt og treffe alle de hyggelige tillitsvalgte og medlemmene, og potensielle medlemmer.

4. Jeg har alt for mange gode minner å velge mellom, men da vi(ungdommen) under Landsmøte 2017 fikk ungdomsarbeidet inn i vedtektene og vist at vi at ungdommen er kommet for å bli. Må jeg nok si det er det minne som gjør meg mest stolt og glad.

5. Da liker jeg å tilbringe tiden med min samboer og våre to flotte gutter, ellers så elsker jeg å koble av med fjellturer.

6. De fleste vil vel si jeg er en som spiser alt, og gjerne mye av alt. Eneste jeg kan spesifisere er at jeg er sterkt bevist til å handle Norske merkevarer helst fra tariff bedrift.

7. Kanskje ikke et revolusjonerende svar, men å grille pinne-brød er undervurdert.

Bente Marie Kvam, Oslo og Viken

1. Jeg er veldig utadvendt og blid. Lett å komme i kontakt med. Veldig glad i å lære nye ting og blir lett engasjert.

2. Som nevnt blir jeg lett engasjert. Og NNN er så absolutt noe jeg brenner for. Det å få lov å være med å hjelpe andre slik at vi sammen kan bygge organisasjonen vår til å bli enda sterkere var en utfordring jeg ikke kunne la være.

3. Det er veldig mye. Men om jeg skal trekke frem en ting da så må det være de tillitsvalgte jeg vil få møte. Det å bli kjent med disse gleder jeg meg veldig til.

4. Mitt beste NNN minne er veldig lokalt. Da jeg tok over som hovedtillitsvalgt var klubben vår på tur ned og vi hadde havnet under 50 % organiserte. Vi satt oss da et mål at innen 1 år skulle vi komme oss over. Det betydde at vi måtte få tak i 100 nye medlemmer. Vi viste dette var en hårete mål, men vi måtte prøve. Den dagen vi meldte inn medlem nr 100 med 3 dager igjen av året er definitivt mitt beste minne.

5. Jeg er en strikker, så jeg strikker en del. Bor på kysten, så det å dra på båttur å gjøre på sommeren. Ellers så er det å være med familien.

6. Definitivt sjømat. Ingenting er så godt som nykokt krabbe. Er glad i en god vin, men må innrømme det blir som oftest Pepsi Max gitt..

7. Ovnsbakt sjøkreps med currysmør. Du blander meierismør og curry, deler sjøkrepsen i to ved ryggen slik at du får ut tarmen. Har i den klump med dette smøret og baker det i ovnen i ca 10 min, ca 180 grader. Jeg lover det er knall godt. Så har man loff og majones som tilbehør. Kamskjell og curry er forresten også en nydelig kombo.

Espen Degvold Braathen, Oslo og Viken

1. Engasjert, interessert, ærlig, utadvendt og positiv.

2. Jeg har siden jeg begynte å jobbe vært aktiv og elsket å jobbe med fagforeningsarbeid og derfor visst at jeg ønsket å jobbe med det fulltid. Så når muligheten for å søke på denne stillingen kom var jeg aldri i tvil.

3. Jeg gleder meg til å dra rundt å besøke bedrifter og møte mange interessante folk, både tillitsvalgte, medlemmer og de som ikke er medlem ennå.

4. Mitt beste minne fra tiden i NNN tror jeg må være landsmøtet i 2017. Det var mitt første landsmøte og det var veldig spennende og interessant å være med på noe så stort og viktig for vår organisasjon.

5. Jeg liker å lese en god bok, fakta og fiksjon. Også er jeg veldig glad i musikk så jeg sitter ofte ved el-pianoet mitt eller med gitaren i fanget.

6. Jeg er veldig glad i grillmat og det er lite som slår en kald øl i solveggen når man skal kose seg om sommeren.

7. Nylig oppdaget jeg på nytt koreansk BBQ, det er utrolig mange spennende muligheter og smaker de fleste aldri har prøvd før. Og bruker man norske råvarer får man alltid et godt resultat så det er noe jeg anbefaler folk å prøve