Ungdomsutvalget i Rogaland på festival


På lørdag var det lokale ungdomsutvalget fra avd. 18 i Rogaland på Norsk Frukt & Laksefestival hvor de hadde stor stand. 
 

På standen var Pål Tangen, Erik Malmin Stangeland og Kjell Olav Skeisvoll Barkved fra ungdomsutvalget.

– Dette er en fantastisk fin arena for å fremme NNN og fortelle hva vi jobber med. En flott måte synliggjøre oss med stand og quiz, forteller en fornøyd Pål Tangen, leder av det lokale ungdomsutvalget.

Festivalen
Norsk Frukt & Laksefest er en kultur- og matfestival på vakre Hjelmeland i Ryfylke, hvor det fremmes lokale mattradisjoner, frukt, laks, kunst, handverk og kultur. Festivalen har mange besøkende.


Quiz

Ungdomsutvalget hadde laget en NNN-quiz. Relativet enkel quiz med svaralternativer på flere spørsmål, men likevel vanskelig nok til at man måtte lese seg opp i brosjyrer og hefter for å kunne svare på det meste.
– Dette har vist seg å funke bra, og besøkende i alle aldre tok seg god tid til å sette seg ned å lese brosjyrene våre slik at de klarte quizen, forteller Pål videre.

Dette året hadde Ryfylke Bakeri & konditori sponset med to gavekort på stor sjokoladekake. Blant de rundt 100 deltakerne var det utrolig mange som hadde alt rett og ble med i trekningen av gavekortene.

De heldige vinnerne av gavekort ble Ane Steinsland og William Alvestad.

Publisert: 10. september 2018|Kategori: Forsiden, Ungdom|

Del:

Kommende arrangementer: