Velkommen til ny organisasjonsarbeider i Midt-Norge – Nadja er på plass!


I dag startet Nadja-Helena Rachløw som organisasjonsarbeider i NNN, med arbeidsområde Midt-Norge.

Nadja møtte lederne for de to avdelingene i Trøndelag på Klubb- og avdelingslederkonferansen i Stjørdal forrige uke. Der fikk hun også et første møte med tillitsvalgte fra klubber og avdelingsstyrene i regionen. Organisasjonsarbeider, Mette Dale, som mange kjenner fra før, vil jobbe tett med Nadja-Helena i Midt-Norge, som altså omfatter både avdelingene i Trøndelag og avd. 66 i Møre og Romsdal.

På bildet ser vi; Kjell Aune (leder avd. 10), Nadja-Helena, Mette Dale og Ronny Aunan (leder avd. 27).

– Vi har en fått på plass en person med mange personlige kvaliteter og sterk forankring i fagbevegelsen, sier Ragnhild Heggen, organisasjonsansvarlig i NNN.

Nadja-Helena har en variert yrkesbakgrunn og hele tre fagbrev. Men, den viktigste grunnen til at valget falt på Nadja-Helena, er hennes engasjement i LO og at hun har erfaring som organisasjonsarbeider fra Arbeidsmannsforbundet i Trøndelag.

– Jeg gleder meg til å møte alle «våre» og nye medlemmer. Jeg er også veldig spent på å se hvordan det er på de ulike arbeidsplassene der ute, sier en startklar og glad Nadja, som er forberedt på at det blir mye besøk på bedrifter og lite kontorarbeid i den nye jobben.


Allerede neste uke reiser hun til Møre og Romsdal for å møte og bli litt bedre kjent med de tillitsvalgte og bedriftene i området.

Velkommen til Nadja!

Publisert: 7. november 2022|Kategori: Organisasjon|

Del:

Kommende arrangementer: