Forbundsstyret består av 11 medlemmer og har rundt ti møter i året (foto 2021)
Forbundsstyret skal lede forbundets virksomhet i samsvar med vedtektene, landsmøtets og landsstyrets vedtak, samt tilsetter funksjonærer og fastsette lønns- og arbeidsvilkår for disse.
Dette er forbundsstyret:
- Leder Anne Berit Aker Hansen
- 1. nestleder Jarle Wilhelmsen (bryggeri)
- 2. nestleder Bjørn Tore Kyllo (kjøtt)
- Ann Elise Hildebrandt (meieri)
- Ken Ove Sletthaug (kjøtt)
- Janne Halvorsen (Idun)
- Roar Bakkejord (bakeri)
- Kenneth Johansen (kjøtt)
- Erik Torkelsen (bryggeri)
- Stig Gøran Nilsen (sjokolade)
- Tor Arne Johansen (meieri)
Fast møtende vararepresentant:
Robert Kollevåg (Mat og drikke)
Representant fra DSU:
Abdulfattah Albizreh
Ansattes representant:
Carmen Hølen
Vara: Kristin Moo Nerli
For de fastlønnede medlemmene fungerer de øvrige sekretærene som varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.
For de sju styremedlemmene fra avdelingene er de ordinære landsstyrerepresentantene varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.