NNN er forbundet for deg som jobber i matindustrien!

Tre gode grunner for å bli medlem av NNN:
Vi tar vare på deg på jobb og hjemme
NNN arbeider politisk for å sikre et trygt arbeidsliv for deg og dine kolleger.
Du skal ha en god og rettferdig lønn
NNN forhandler fram gode lønns- og arbeidsvilkår og gir trygghet for deg og kollegene dine.
Du får være med å bestemme
Som medlem i NNN er du fagorganisert og har mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag.
NNN hjelper deg med å få riktig lønn
NNN har som oppgave å sikre gode lønns- og arbeidsvilkår.
Som medlem får du både rettigheter og økonomiske fordeler.
Som medlem har du krav på rett lønn * med årlige lokale forhandlinger **.
Som medlem ivaretar vi dine rettigheter.
Hva koster et medlemskap i NNN?
Yrkesaktive medlemmer betaler 1,4 prosent av brutto lønn i kontingent. I tillegg kommer avdelingens egen kontingent (minimum 0,2 prosent).
Lærlinger har gratis medlemskap.
For studenter koster medlemskapet 250 kroner i halvåret. Ditt innbo- og løsøre er da forsikret. For å bli studentmedlem, må studiene være din hovedbeskjeftigelse og du må ikke ha arbeidsinntekt som overstiger Lånekassas grense for stipend. Tjener du mer enn det, kan du bli ordinært medlem i NNN.
Et av motargumentene for ikke å melde seg inn i forbundet, er at det koster for mye. Eksempelet nedenfor viser tvert imot at medlemskapet i NNN er svært billig
Bruttokontingent per år: kr 7.200,00,-
Sum fordeler: kr 7.406,50,-
Klikk her for å se utregningenUtregning
Inntekt Skattefritak kr 3.850 (23% i 2018) |
kr 450.000,00 kr 885,50 |
* Ved individuelt kjøp av forsikring
** Innboforsikring, ubegrenset forsikringssum, forutsetning bolig 100 kvm, 3 – 5 personer, geografiske forskjeller
*** Uorganiserte må betale kr 3.960 for advokatforsikring
Medlemsfordeler
Det norske arbeidslivet regnes i hovedsak som trygt og godt. Samtidig opplever mange at arbeidshverdagen har blitt tøffere, og at man trenger en organisasjon i ryggen. Medlemskapet i NNN er derfor den beste trygghetsforsikringen for alle som jobber i bransjen.