Forbundsstyret består av 11 medlemmer og har rundt ti møter i året (foto 2025)
Forbundsstyret skal lede forbundets virksomhet i samsvar med vedtektene, landsmøtets og landsstyrets vedtak, samt tilsetter funksjonærer og fastsette lønns- og arbeidsvilkår for disse.
Dette er forbundsstyret:
1. Anne Berit Aker Hansen, forbundsleder (sjokolade)
2. Jarle Wilhelmsen, 1. nestleder (bryggeri)
3. Bjørn Tore Kyllo, 2. nestleder (kjøtt)
4. Ann Elise Hildebrandt (meieri)
5. Kenneth R. Johansen (kjøtt)
6. Tove Olsen (fisk)
7. Janne Toril Halvorsen (Idun)
8. Stig-Gøran Nilsen (sjokolade)
9. Roar Bakkejord (bakeri)
10. Erik Torkelsen (bryggeri)
11. Tor Arne Johansen (meieri)
Representant fra DSU:
Karoline Hansen (f.o.m. 5.4.25)
(Abdulfattah Albizreh t.o.m. 5.4.25)
Ansattes representant:
Markus Gabrielsen
Vara: Kristin Moo Nerli
For de fastlønnede medlemmene fungerer de øvrige sekretærene som varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.
For de sju styremedlemmene fra avdelingene er de ordinære landsstyrerepresentantene varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.