Mat og industri 2015

matogindustri-2015I forbindelse  med publiseringen  av rapporten  Mat  og  Industri  2015 inviteres  det til seminar  om
Matindustri og bioøkonomi: Nytt grunnlag for langsiktig norsk verdiskaping?

Matindustri i bioøkonomien:

Nytt grunnlag for langsiktig norsk verdiskaping?

Torsdag 22. oktober kl. 09.00 −15.00

Næringslivets Hus, Middelthuns  gate 27, Oslo

På  seminaret presenteres rapporten som er et samarbeid mellom: Norsk Landbrukssamvirke, NHO Mat og drikke, NNN, Forskningsrådet og Landbruksdirektoratet.

Seminaret samler næring, forskning, forvalting,  fagbevegelse og politikere. Innledere på seminaret inkluderer blant flere:

– Sylvi Listhaug, landbruks- og matminister
– Petter Haas Brubakk, adm. dir. NHO  Mat og Drikke Petter Nome, direktør i Bryggeri og Drikkevareforeningen Morten Sollerud, adm. dir. Norilia
– Tore Remman, salgssjef i Nutrimar
Ragnar Tveterås, professor i industriell økonomi ved UiS Øyvind Fylling-Jensen, adm. dir. Nofima
Alvhild Hedstein, adm. dir. NIBIO
m.fl.

Velkommen til et seminar der norsk matindustri og matindustriens plass i fremtidig norsk bioøkonomi blir vurdert og drøftet.

Påmelding innen 16. oktober 2015. PÅMELDING

Deltakeravgift betales direkte ved registrering på nett og er på kr 500, og gratis for studenter.
Spørsmål om seminaret: signe.kaarstad@nibio.no

Sted:  Næringslivets Hus, Middelthuns  gate 27, Oslo. Arrangør: NIBIO og NHO Mat og Drikke

 

Publisert: 6. oktober 2015|Kategori: Forsiden, Ukategorisert|

Del:

Kommende arrangementer: