Forbundsstyret består av 11 medlemmer og har rundt ti møter i året (foto 2021)
Forbundsstyret skal lede forbundets virksomhet i samsvar med vedtektene, landsmøtets og landsstyrets vedtak, samt tilsetter funksjonærer og fastsette lønns- og arbeidsvilkår for disse.
Ny sammensetning av forbundsstyret ble vedtatt på landsmøtet 2. desember 2021
Dette blir det nye forbundsstyret:
- Anne Berit Aker Hansen (sjokolade)
- Jarle Wilhelmsen (bryggeri)
- Bjørn Tore Kyllo (kjøtt)
- Ann Elise Hildebrandt (meieri)
- Ken Ove Sletthaug (kjøtt)
- Janne Halvorsen (Idun)
- Roar Bakkejord (bakeri)
- Kenneth Johansen (kjøtt)
- Erik Torkelsen (bryggeri)
- Stig Gøran Nilsen (sjokolade)
- Masja Krogh (fiskeindustri)
Fast møtende vararepresentant:
Tor Arne Johansen (meieri)
Ansattes representant:
Unni Garcia
For de fastlønnede medlemmene fungerer de øvrige sekretærene som varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.
For de sju styremedlemmene fra avdelingene er de ordinære landsstyrerepresentantene varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.