Forbundsstyret består av 11 medlemmer og har rundt ti møter i året (foto 2023)

Forbundsstyret skal lede forbundets virksomhet i samsvar med vedtektene, landsmøtets og landsstyrets vedtak, samt tilsetter funksjonærer og fastsette lønns- og arbeidsvilkår for disse.

Dette er forbundsstyret:

  • Leder Anne Berit Aker Hansen
  • 1. nestleder Jarle Wilhelmsen (bryggeri)
  • 2. nestleder Bjørn Tore Kyllo (kjøtt)
  • Ann Elise Hildebrandt (meieri)
  • Ken Ove Sletthaug (kjøtt)
  • Janne Halvorsen (Idun)
  • Roar Bakkejord (bakeri)
  • Kenneth Johansen (kjøtt)
  • Erik Torkelsen (bryggeri)
  • Stig Gøran Nilsen (sjokolade)
  • Tor Arne Johansen (meieri)

Fast møtende vararepresentant:
Robert Kollevåg (Mat og drikke)

Representant fra DSU:
Abdulfattah Albizreh

Ansattes representant:
Carmen Hølen
Vara: Unni Garcia

For de fastlønnede medlemmene fungerer de øvrige sekretærene som varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.

For de sju styremedlemmene fra avdelingene er de ordinære landsstyrerepresentantene varamedlemmer i den rekkefølge de er valgt.