Aktive på konferansen i Hordaland


Tirsdag og onsdag deltok 25 aktive tillitsvalgte på klubb- og avdelingslederkonferansen som ble avholdt i Bergen.  

For første gang deltok tillitsvalgte ved Norse på klubb og avdelingslederkonferansen, og streiken ved bedriften deres ble naturlig nok et tema som ble mye diskutert under disse to dagene.

Krzysztof Jedlikowski og Piotr Puszman (tillitsvalgte ved Norse Production) overrekker Vigdis Vestvik en bok med bilder fra streiken som takk for hennes støtte og hjelp.

Anne Christine Ramsdal ga oss god informasjon om Help advokatforsikring. Ungdomssekretær i LO Hordaland Miriam Norø og leder i NNNs sentrale ungdomsutvalg Bjarne Lagesen holdt gode innlegg om viktigheten av å få ungdommer engasjert i fagbevegelsen.

Bjarne Lagesen, leder DSU

På programmet var også innlegg fra LOs distriktssekretær, informasjon fra forbundet om bl. annet den pågående organisasjonsutredningen og vi fikk tilbakemeldinger fra engasjerte tillitsvalgte ved avdelinger og klubber.

Det ble avholdt valg av fylkeskoordinator, Line Haugland ble gjenvalgt og Hallgeir Tennebø ble valgt som vara for henne.

Dette var siste klubb- og avdelingslederkonferanse for i år,  vi starter 2018 med konferanse for Rogaland, som blir 9. og 10. januar på Sola Strand Hotell.

På første bilde: Line Haugland og Hallgeir Tennebø

 

Publisert: 30. november 2017|Kategori: Forsiden|

Del:

Kommende arrangementer: