Ble valgt i 2021, men nå er hun endelig på plass


I dag 18. september, startet vår nye forbundssekretær Tove Berit Berg. Hun ble valgt på Landsmøte i desember 2021, så det har vært lenge å vente. 


Men nå er hun på plass og har fått pendlerbolig i Oslo. Tove Berit bor ellers langt på landet, på et gammelt skogsbruk, på Valebø, nord for Skien.

– Jeg har aldri bodd i leilighet før, bare på hybel i kortere perioder i ungdommen. Jeg gruer meg litt til at det er så mange mennesker og lite stilhet, sier hun.

Lang fartstid
Hun sier videre at hun gleder seg til jobben som bransjesekretær. Tove Berit har vært lenge på Nortura Eggproduksjon på Revetal. Hun startet som vikar i april 2002, men etter sommeren samme år ble hun fast ansatt (og NNN-medlem). Hun startet jobben som maskinoperatør på en linje som laget ferdigretter til dagligvare og storkjøkken.

– Jeg var først hovedverneombud, så valgt til nestleder, men når klubblederen gikk ut i barselpermisjon tok jeg over og har vært det siden, sier hun smilende.

Tove Berit overtar i hovedsak bransjene til Grete Troset Salberg, med overlapp til hun går av med pensjon i februar. Bransjene er Mat- og Drikkevareindustrien, Margarin og Idun fabrikker.

Tove Berit forteller at dette blir spennende, mange av bransjene/fabrikkene har vært kunder hos Nortura Eggproduksjon. Næringsmiddelindustrien er en stor forbruker av bearbeidet flytende eggemasse .

Nå må samboer og katt være alene hele uken, hun er spent på hvordan det vil gå, for katten er mest glad i henne.
Velkommen til Tove Berit Berg!

Publisert: 18. september 2023|Kategori: Informasjon, Organisasjon|

Del:

Kommende arrangementer: