Invitasjon til webinar! Har du lyst til å bli enda tryggere og mer kjent med din egen rolle på arbeidsplassen?


Har du lyst til å vite mer om hvordan du kan samarbeide med andre om et bedre arbeidsmiljø? Eller har du lyst til å hjelpe andre i å få dette til?

Torsdag 23. november 2023 kl 12:00-13:00 inviterer IA-bransjeprogrammet for Næringsmiddelindustrien i samarbeid med NAV Arbeidslivssenter til lansering av «Sammen om et bedre arbeidsmiljø – opplæring for ledere, verneombud og tillitsvalgte».

I webinaret får du en presentasjon av opplæringen som har som mål at deltakerne blir kjent med sin egen rolle, samt hvordan de kan samarbeide med andre roller for et bedre arbeidsmiljø. Gjennom 4 deler under kyndig veiledning får deltakerne mer kunnskap om:

– Roller på arbeidsplassen
– Lovverk og krav
– Risikoforståelse og -vurdering
– Samarbeidsmåter

Det vil også bli demonstrert hvor man finner kursmateriell og tips til gjennomføring av opplæringen.

Hovedmålgruppen for «Sammen om et bedre arbeidsmiljø» er verneombud og tillitsvalgte, men siste halvdel inkluderer også ledelse for å få en god overgang til arbeidet på egen arbeidsplass.

Webinaret er for alle som enten ser behov for denne opplæringen i egen virksomhet, eller ansatte i NAV, BHT etc som kan være veiledere i opplæringen.
Hold av tiden i kalenderen allerede nå, og meld deg på her. Teams-lenke vil bli tilsendt din e-postadresse i forkant av møtet.

Påmeldingslenken finner du her.

Hilsen
Marita Nordskog, NAV Arbeidslivssenter Vestfold og Telemark
Caroline Dyrnes, prosjektleder IA-bransjeprogrammet for Næringsmiddelindustrien

Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte Caroline Dyrnes på tlf.: 951 11 799 / caroline.dyrnes@nhomd.no

Publisert: 13. november 2023|Kategori: Kompetanse|

Del:

Kommende arrangementer: