NNN avd. 9 har i løpet av desember måned besøkt 12 bedrifter hvor det er medlemspotesiale.

– Det har vært utrolig kjekt å komme rundt på de forskjellige bedriftene. Det blir satt pris på at vi kommer og lager litt julestemning i en travel hverdag med julelys, nisser og ikke minst, strøartikler fra NNN, forteller Vigdis Vestvik som er organisasjonsarbeider i Hordaland.

Muffins og julebrus
I år hadde vi med oss muffins og julebrus, en skikkelig innertier. TORO er en veldig god venn å ha også når det gjelder muffins. Det er gått med 42 pakker muffins, det utgjør ca. 600 ferdigstekte muffins. Til melisglasur har det gått med 11 pakker melis, i tillegg har det gått med et par bokser med TORO sjokoladeglasur. Hansaklubben har sponset julebrus, i år som i fjor. 5 brett med Hansa sin julebrus ble behørig fordelt på medlemmer og ansatte rundt på de ulike bedriftene. Jammen er vi heldig i NNN som har medlemsbedrifter med så gode produkter, og gode lønns- og arbeidsvilkår ikke minst!Ekstra hyggelig er det at på ni av tolv besøk så har avdelingsstyret og forbundet vært representert.
Nye medlemmer
I løpet av juleturnéen har vi fått syv nye medlemmer som har meldt seg inn direkte til oss. På Lerøy Fossen, Hardanger Fiskeforedling, Viking Fjord, Insula og G.C. Rieber Compact har vi fått ett nytt medlem på hver bedrift og på Bremnes Seashore har vi fått to nye medlemmer.
Så blir det spennende å se hvor mange nye medlemmer som har meldt seg inn via nett. Vervekampanjen som vi har hatt gående i desember måned vil forhåpentligvis føre til medlemsvekst utover de syv vi har registrert. Avdelingen har kjøpt inn fem NNN-ryggsekker med diverse innhold, som vi vil trekke ut til heldige vinnere.

NNN avd. 9 vil med dette ønske alle medlemmer en riktig god jul og tusen takk for at dere tar så godt imot oss når vi kommer på besøk.

– Husk: aldri en dag uten at du spør en uorganisert kollega om han/hun vil bli medlem i NNN, du som medlem er den beste verver avslutter en glad Vigdis Vestvik.

God Jul til alle!

 

Foto forsiden:
Jurgita Petrauskiene. Magnor Vilkensen, hos Martin Birknes eftf. as på Byrknesøy
Foto 2:
Mette Dale og Vigdis Vestvik
Foto 3:
Muffins med NNN logo
Foto 4:
Zahra, Dagne og Anette Bremnes Seashore