Masja Krogh er valgt som ny leder av NNNs sentrale ungdomsutvalg

NNNs ungdomskonferanse skulle vært avholdt 25.-27. september på Sørmarka, men ble avlyst på grunn av koronasituasjonen. I helgen avholdt DSU (det sentrale ungdomsutvalget) styremøte. DSU konstituerte seg selv og skal nå fungere frem til neste års konferanse.

To har blitt organisasjonsarbeider i NNN
Da Erik Malmin Stangeland og Espen D. Bråthen ble ansatt som organisasjonsarbeidere i NNN,  mistet DSU to styremedlemmer. I helgen måtte de si adjø til avtroppende leder Erik M. Stangeland og sekretær Espen Braathen. 

Erik har vært med i DSU i 4,5 år. Det første året som medlem, det neste som nestleder, så 2,5 år som leder. Espen ble valgt inn i DSU i 2016, først som varamedlem i ett år før han ble styremedlem, og i 2018 ble han valgt som sekretær i utvalget.

– Vi takker for en fantastisk jobb som dere har gjort og ønsker dere masse lykke til videre, sa den nyvalgte lederen Masja Krogh.


Det nye styret som ble konstituert innad i DSU.

Leder: Masja Krogh
Nestleder: Eivind Løvstad Karlsen
Sekretær: Siren Moss
Medlem: Robin André Larsen
Medlem: Karoline Solberg
Medlem: Frida Elisabeth Nordgård
Medlem: Emilie Perjord
Medlem: Samuel Nygård

– Følg oss og følg med, vi har et viktig og spennende år i vente. Og HUSK hold avstand og vis hensyn, så kommer vi oss gjennom dette sammen, hilser Masja til oss alle.

 

Publisert: 30. september 2020|Kategori: Forsiden, Ungdom|

Del:

Kommende arrangementer: