NNN støtter rødgrønn valgkamp – vil ha ny regjering!


Etter planen skulle NNN hatt sitt 26. landsmøte denne uken, men på grunn av koronasituasjonen er landsmøtet utsatt til november. I stedet ble det landsstyret som behandlet det kommende stortingsvalget da de møttes til et digitalt møte denne uka. 

Landsstyret hadde besøk (på Teams) av partilederne Jonas Gahr Støre (Ap), Audun Lysbakken (SV) og Bjørnar Moxnes (Rødt) som innledet om partiprogrammene og de viktigste sakene i den kommende valgkampen. Politikerne fikk en rekke spørsmål og kommentarer samt noen gode tips til valgkampen fra våre tillitsvalgte.

I den påfølgende debatten om en faglig-politisk uttalelse var det bred enighet om at Norge trenger et politisk skifte ved høstens stortingsvalg og at NNN vil støtte en rød-grønn regjering slik vi hadde i perioden 2005 – 2013.

Les hele den fagligpolitiske uttalelsen her.

Les mer fra partiene her:
Arbeiderpartiet
SV
Rødt

Støtte til valgkamp
Det er tradisjon i NNN å bevilge penger til partienes valgkamparbeid ved Stortingsvalg. Det ble også vedtatt i landsstyret denne gangen.
Støtten fra NNN fordeler seg til 800 000 kr til Arbeiderpartiet, 150 000 kr til SV og 50 000 kr til Senterpartiet. I tillegg får partiet Rødt 50 000 kroner. Valgkamp er kostbart. Også høyresiden mottar penger fra sine støttespillere.

NNN vil i tillegg delta aktivt i valgkampen og er godt i gang med planleggingen av dette arbeidet.

 

– Med den fagligpolitiske plattformen har forbundet satt en tydelig retning i forhold til årets stortingsvalg. Vi trenger en ny regjering som jobber med oss og for vanlige folk og som deler vårt verdigrunnlag. Pengestøtten er et viktig bidrag for å lykkes med å nå målet, sier forbundsleder Anne Berit Aker Hansen.

Publisert: 26. mars 2021|Kategori: Forsiden, Ukategorisert, valg2021|

Del:

Kommende arrangementer: