Nye organisasjonsarbeidere i Nord-Norge – Markus og Masja er på plass!


Markus Gabrielsen (27) og Masja Krogh (32) startet 1. april som organisasjonsarbeidere i NNN, med arbeidsområde Finnmark, Troms, Lofoten og Vesterålen.

De fleste i NNN kjenner til Masja fra før. Hun har vært en aktiv tillitsvalgt i forbundet gjennom flere år. De siste årene har hun ledet Det Sentrale Ungdomsutvalget i NNN (DSU) . Masja kom fra Danmark til Båtsfjord for 15 år siden og har siden den gang jobbet på Båtsfjordbruket og etablert seg i Norge.

Vi er glade for å få Masja om bord i organisasjonsteamet. Hun kjenner både strukturen og menneskene i NNN, er godt skolert og har lang erfaring fra fiskeindustrien, som er svært viktig i området hun skal jobbe. I tillegg har hun et sterkt engasjement for å styrke rekrutteringen og organiseringen av unge, som er en viktig satsing i forbundet.

Markus kommer fra jobben som Faglig Ungdomssekretær for LO i Troms og Finnmark. Før det jobbet han i Posten, hvor han også var tillitsvalgt. Dette gir han erfaring og et nettverk som er verdifullt for NNNs organisasjonsarbeid. Markus er opptatt av at fagbevegelsen skal fortsette å være en sterk og tydelig samfunnsaktør. Vi ser fram til at Markus skal bidra med sitt engasjement og nye ideer inn i organisasjonsteamet.

– NNN har en fått på plass to nye medarbeidere i Nord, med mange personlige kvaliteter og sterk forankring i fagbevegelsen, sier Ragnhild Heggen, organisasjonsansvarlig i NNN.

Begge de nye organisasjonsarbeiderne er i gang med jobben og hvis noen ønsker kontakt og besøk, finner du dem her:
Forbundskontoret NNN

Velkommen!

Publisert: 13. april 2023|Kategori: Informasjon, Organisasjon|

Del:

Kommende arrangementer: