Siste kurs for i år – forhandlingsteknikk trinn 4


På årets siste tillitsvalgtskolering var det 12 deltakere med utenlandsk opprinnelse.  

– Mat- og sjømatindustrien har mye utenlandsk arbeidskraft, så det er gøy og se at mange av de engasjere seg og blir tillitsvalgte på sin arbeidsplass og at de ønsker å gå kurs for å øke sin kunnskap for å være en god tillitsvalgt for sine medlemmer, sier Merete som er kurs og kompetanseansvarlig i NNN.

– Det er bra at NNN tilbyr kurs for at vi kan bygge grunnsteinen i tillitsvalgts-arbeidet vårt og jeg blir bedre på å mestre ulike forhandlingssituasjoner, sier Liban Ahmed Farah som opprinnelig er fra Somalia.

Fredy Perez (Guatemala), Tharshanna Sundaram (Sri Lanka), Ulle Haldorsen (Estland), Liban Ahmed Farah ((Somalia), Arshdeep Singh (India), Qasim Mohammad Khan (Pakistan), Ulrikka Thelberg (Sverige), Erlend Thrane (Sør-Korea), Monika Tellefsen (Polen), Mari-Luise Reichel (Tyskland), Jolanta Krasauskiene (Latvia), Alena Kralovicsova (Slovakia).


På trinn 4 får deltakerne trene på forhandlingsteknikk og våre egne bransjesekretærer spiller arbeidsgiver. Her utfordrer Ann Elise Hildebrandt og Ingunn Ekremsæter deltakerne.

Vil du lære mer om det å være tillitsvalgt:
Nå er det åpnet for å søke på kursene som arrangeres i 2023.

Trinn 1 – 4 er NNNs tillitsvalgtskolering og man starter med trinn 1 – Grunnkurs først.
Alle kursene avholdes på Sørmarka Konferansehotell.
Dersom du har spørsmål angående kurs eller påmelding til kurs, ta kontakt med merete.helland@nnn.no.

Søk på NNNs tillitsvalgtskolering på Sørmarka.
Her finner du hele oversikten for kurs i 2023.

 

 

Publisert: 2. desember 2022|Kategori: Ukategorisert|

Del:

Kommende arrangementer: